algemene tandheelkunde
algemene tandheelkunde
Dit gebied van de tandheelkunde dat de dag-dagelijkse routine-ingrepen omvat en dat de mensen in de eerste plaats met de tandarts associëren:

  • tanden vullen
  • tanden trekken
  • eenvoudige tandreiniging
  • nazicht, advies enz.

Maar daarom niet minder belangrijk !!

Een goede vulling is letterlijk goud waard en een tand trekken is vaak ook een kunst ! Het is hier dat de “basis voor een goed gebit” wordt gelegd en dat later allerlei “specialismen” overbodig zijn !
Algemene tandheelkunde is dan ook de meest onderschatte tak van de tandheelkunde !

Vullingen worden bij ons dan ook met de grootste zorg geplaatst, met gebruik van de beste materialen en de meest recente technieken.
Het plaatsen van “witte vullingen” is bij ons standaard, behalve bij bepaalde indicaties (= dwingende redenen) of als het echt niet anders meer kan (bijv. wegens te diep onder het tandvlees).

Indien U aangesloten bent bij een ziekenkas zult U bijv. voor een kleine vulling 9 euro zelf betalen, voor een grote vulling 17,5 euro. Houdt er rekening mee dat U, volgens de nieuwe regeling, deze bedragen moet verdubbelen indien U in het jaar ervoor niet bij de tandarts bent geweest! (zie ook: “Remgeld“).

Weet ook dat een volledig grondig nazicht (met foto’s) U slechts 3,5 euro kost !!!!!!

ONDER DE 18 JAAR OF ALS U WIGW BENT IS ALLES ZELFS GRATIS !! (m.a.w. als U uw getuigschrift op de ziekenkas indient, zal U alles terugbetaald worden!)